Wat kan ik met zonne-energie?
Zonne-energie wordt met PV-panelen (Photo Voltaïc) omgezet in elektrische stroom. Deze stroom wordt met elektriciteitskabels naar een omvormer gebracht voor algemeen gebruik bij u in huis. Zonne-energie kan ook gebruikt worden voor het opwarmen van water, zogenaamde zonneboilers. Deze panelen verwarmen een speciale vloeistof die via een voorraadvat van uw verwarmingssysteem, het water verwarmt voor uw verwarming, bad of douche en kraan. Maar ook uw wasmachine en vaatwasser kunnen er op aangesloten worden.

Geen zon, geen stroom?
Ook in een land met minder zonne-uren kunt u uitstekend gebruik maken van zonnepanelen voor elektriciteit en warm water. Door verbeterde technieken functioneren de panelen ook bij lichte bewolking.
.


Zonnepanelen zijn duur
Dat valt mee. De prijs van panelen is sterk afgenomen terwijl de energiekosten blijven stijgen. De eenmalige investering van panelen, bekabeling, omvormer en installatie verdient u snel terug. Hoe lang precies is afhankelijk van het aantal panelen en de ligging ten opzichte van de zon. Gemiddeld is de installatie in 6 tot 10 jaar terugverdiend, onze specialisten rekenen dat voor u uit. De levensduur van uw installatie is tussen de 25 en 30 jaar. En doordat Budget Neutraal de investering voor u doet, heeft u direct een lagere energierekening! 

Te veel stroom opgewekt; geld terug?
Dat klopt, als u meer elektriciteit opwekt dan u zelf verbruikt, kunt u toestemming vragen om deze energie aan uw energieleverancier te leveren. Dit levert u geld op, wij adviseren u graag.

Is er verschil in kwaliteit?
Ja zeker. Voordelige panelen wekken per vierkante meter minder elektriciteit op dan de duurdere hoogwaardige panelen. Een eenvoudige omvormer haalt vaak minder elektriciteit uit uw panelen. Wij garanderen dat het door ons geleverde materiaal behoort tot het topsegment van de markt. De levensduur en het rendement worden gedurende lange tijd gegarandeerd.

 

Deze website is gerealiseerd door Impressed webdesign en werkt met Slimbeheer 5